145 – 190 kW/hp

Ονομαστική ισχύς

600-1640 Λίτρα

Χωρητικότητα χώρου φόρτωσης

Φορτίο ρυμούλκησης

750-2500kg

με φρένο / χωρίς φρένο

Έως

5 Καθίσματα

στον εσωτερικό χώρο

GLC 200 4MATIC | WLTP | κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 8.2 – 7.3  l/100 km, εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 186.0 – 167.0 g/km

GLC 220 d 4MATIC | WLTP | κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 5.9 – 5.2 l/100km, εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 155.0 – 136.0 g/km,

GLC 300 d 4MATIC | WLTP | κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμένο κύκλο: 8.2 – 7.3 l/100km, εκπομπές CO₂ σε συνδυασμένο κύκλο: 186.0 – 167.0 g/km 

 

 

Με σύγχρονα σχεδιαστικά στοιχεία και κορυφαίες τεχνολογίες, η νέα GLC συνδυάζει την πολυτέλεια µε την καινοτομία. Χάρη στις βελτιωμένες επιδόσεις, την άμεση αλληλεπίδραση οχήματος και οδηγού µέσω της οθόνης αφής 11,9’’ και τον ευέλικτο χώρο αποσκευών, είναι έτοιμη να κάνει κάθε διαδρομή, εντός και εκτός δρόμου, μια μοναδική εμπειρία.

Κλείσε τώρα ένα test drive στην Μ. Σιδέρης Α.Ε.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της νέας GLC με μια ματιά.

Εξωτερικό

DIGITAL LIGHT με λειτουργία προβολής

Με το DIGITAL LIGHT απολαμβάνετε εκπληκτικές συνθήκες φωτισμού. Αυτό το σύστημα HD λειτουργεί ως συσκευή προβολής και αντιδρά με διαρκώς προσαρμοζόμενο φως όταν αλλάζουν οι συνθήκες της κυκλοφορίας, του οδοστρώματος ή του καιρού, ενώ συν τοις άλλοις εντυπωσιάζει με τις λειτουργίες προβολής.

Δυνατότητες Offroad

Με τη μόνιμη τετρακίνηση 4MATIC, το πρόγραμμα Offroad και τη λειτουργία υποβοήθησης οδήγησης σε κατηφόρα, η νέα GLC εντυπωσιάζει και εκτός στρωμένων δρόμων χωρίς προαιρετικό εξοπλισμό. Με το πάτημα ενός πλήκτρου, η κεντρική οθόνη μετατρέπεται σε μια οθόνη Offroad, όπου παρουσιάζονται οι ιδιαίτερες παράμετροι της διαδρομής. Το προαιρετικό διαφανές καπό κινητήρα σε συνδυασμό με την κάμερα 360° είναι μία καινοτομία της Mercedes-Benz που εισάγεται στην GLC. Τα plug-in υβριδικά μοντέλα κινούνται κατά προτίμηση αμιγώς ηλεκτρικά στο πρόγραμμα Offroad.

Πίσω φώτα δύο τμημάτων

Τα νέα πίσω φώτα δύο τμημάτων είναι σχεδιασμένα ως τρισδιάστατα φώτα πλήρους LED κορυφαίας ποιότητας. Ο πρακτικός σχεδιασμός δύο τμημάτων προσφέρει πιο φαρδύ πίσω καπό και μεγαλύτερο άνοιγμα για τον χώρο φόρτωσης. Ταυτόχρονα η μοντέρνα, πιο λεπτή σχεδίαση των φώτων χαρίζει περισσότερη δυναμική ακόμη και όταν το αυτοκίνητο δεν κινείται.

AIRMATIC με σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα

Ο συνδυασμός αερανάρτησης AIRMATIC και συστήματος διεύθυνσης πίσω άξονα προσφέρει αισθητά περισσότερη οδηγική άνεση και ευελιξία. Η αερανάρτηση εντυπωσιάζει με τη δυναμική ή την άνεση, ανάλογα με την επιλογή, ενώ το σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα προσφέρει, ανάλογα με την ταχύτητα, πιο στιβαρό ή ευέλικτο χειρισμό και μικρότερο κύκλο στροφής.

Accordion Panel

Η νέα GLC είναι ελκυστική από κάθε άποψη – αλλά στο πλευρικό προφίλ, ο συνδυασμός σπορ σχεδίασης και λεπτομερειών SUV είναι ιδιαίτερα εκφραστικός. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην πλούσια γκάμα χωνευτών ζαντών αλουμινίου μεγάλων διαστάσεων σε μορφή 45,7 cm (18″) έως 50,8 cm (20″).

Σπορ μπροστινό τμήμα με μάσκα με Mercedes-Benz Pattern

Το μπροστινό τμήμα τύπου SUV της νέας GLC υπογραμμίζει τον σπορτίφ χαρακτήρα με μια μάσκα με πλαίσιο χρωμίου και κάθετες γρίλιες, καθώς και με τους άμεσα εφαπτόμενους προβολείς που τονίζουν το πλάτος. Φυσικά το κεντρικά τοποθετημένο αστέρι Mercedes συγκαταλέγεται ανάμεσα στα γνωστά στοιχεία του εντυπωσιακού μπροστινού σχεδιασμού.

Σειρά αποδοτικών και πανίσχυρων κινητήρων

Περισσότερη ισχύς, λιγότερη κατανάλωση:Καινοτομίες, όπως η ενσωματωμένη μίζα-δυναμό με ηλεκτρικό κύκλωμα 48 Volt, οι 4κύλινδροι πετρελαιοκινητήρες ή βενζινοκινητήρες υψηλής ροπής με τετρακίνηση 4MATIC, καταφέρνουν να βελτιστοποιούν εξίσου τη δυναμική οδήγηση και την αποδοτικότητα. Ακόμη ένα βήμα στον τομέα του εξηλεκτρισμού κάνουν οι plug-in υβριδικές εκδόσεις με ηλεκτρική αυτονομία σύμφωνα με WLTP άνω των 100 km. Με την προαιρετική λειτουργία ταχείας φόρτισης, φορτίζουν καθ’ οδόν με ισχύ έως 50 kW σε μόλις 20 λεπτά από 10-80%.

Εσωτερικό

Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών

Το σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα νάπα διαθέτει επίπεδο κάτω τμήμα και διάτρητη λαβή – χαρακτηριστικά που το καθιστούν ιδανικό για σπορ οδήγηση. Ιδιαίτερα αισθητή είναι η ποιότητα του πολυτελούς, μαλακού δέρματος νάπα. Με τα χειριστήρια αφής ελέγχετε τις σημαντικότερες λειτουργίες του αυτοκινήτου χωρίς να πρέπει να απομακρύνετε τα χέρια σας από το τιμόνι.

Σύστημα πολυμέσων MBUX με κεντρική οθόνη

Με κλίση προς τον οδηγό και με χειρισμό μέσω αφής. Αποτελεί την ψηφιακή διασύνδεση ανάμεσα σε εσάς και το όχημα, μέσω της οποίας ελέγχετε πολλές σημαντικές λειτουργίες του οχήματος – διαισθητικά και άνετα.

Μοναδική εμπειρία ήχου: Ηχοσύστημα 3D surround Burmester® (προαιρετικά)

Απολαύστε εκπληκτικό ήχο με το μοναδικό ηχοσύστημα Burmester®. Τα ηχεία υψηλής απόδοσης εξασφαλίζουν εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, την οποία μπορείτε να βελτιστοποιείτε στοχευμένα για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα. Επιπλέον, το εσωτερικό αναβαθμίζεται και από τα χαρακτηριστικά καλύμματα ηχείων Burmester®.

Πακέτο ENERGIZING Plus (προαιρετικά)

Αυτό το πακέτο συνδυάζει πολλά στοιχεία premium εξοπλισμού και πρωτοποριακή νοημοσύνη προσφέροντας άνεση για όλες τις αισθήσεις. Η Mercedes σας μπορεί να σας ενεργοποιεί και να σας περιποιείται στοχευμένα, ώστε να οδηγείτε πιο αποδοτικά και να απολαμβάνετε κάθε διαδρομή. Με επτά προγράμματα άνεσης και ελκυστικά πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως τα καθίσματα πολλαπλού περιγράμματος.

Online μουσική*

Hey Mercedes, παίξε τη μουσική μου! Ενεργοποιήστε την υπηρεσία «Online μουσική» στον λογαριασμό σας Mercedes me, συνδέοντας την υπηρεσία music streaming (Apple Music, Amazon Music, Spotify ή TIDAL). Με τη φωνητική υποβοήθηση MBUX μπορείτε να ζητάτε εύκολα τραγούδια, άλμπουμ, playlist ή ραδιοφωνικούς σταθμούς.

* Αυτή η υπηρεσία Mercedes me connect είναι διαθέσιμη για οχήματα με το σύστημα πολυμέσων MBUX. Για τη χρήση απαιτείται ένας ενεργός λογαριασμός χρήστη Mercedes me connect. Επιπλέον, το όχημα πρέπει να είναι συνδεδεμένο με τον λογαριασμό χρήστη και να είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία «Online μουσική». Επιπλέον, για τη χρήση της υπηρεσίας πρέπει να υπάρχει ένας αντίστοιχος λογαριασμός στον εκάστοτε πάροχο υπηρεσίας streaming. Επίσης, για τη χρήση της υπηρεσίας, πρέπει να αγοραστεί ένα ξεχωριστό πακέτο δεδομένων από έναν εξωτερικό πάροχο κινητής τηλεφωνίας, π.χ. μέσω της υπηρεσίας Mercedes me connect «Internet στο αυτοκίνητο». Για τη Mercedes-Benz S-Class και την C-Class (από ημερομηνία κατασκευής Οκτώβριος 2020) μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιείται μέσω smartphone tethering το πακέτο δεδομένων ενός κινητού τηλεφώνου.

Μεγάλος χώρος φόρτωσης

Η νέα GLC SUV παραδίδεται με πίσω καπό EASY-PACK στον βασικό εξοπλισμό. Αυτό της χαρίζει ευρυχωρία, πρακτικότητα και υψηλού επιπέδου εξοπλισμό. Με το πακέτο πορτμπαγκάζ ανέσεων στον βασικό εξοπλισμό, η νέα GLC γίνεται ακόμη πιο άνετη.