Συνεργείο – Εγκαταστάσεις

Η διαρκώς εξελισσόμενη τεχνολογία της Mercedes-Benz σας εγγυάται τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας παγκοσμίως. Ως κατασκευαστής της Mercedes σας ξέρουμε ακριβώς τι χρειάζεται για να είστε ασφαλής.

Εμπιστευθείτε την τεχνογνωσία των ανθρώπων μας, την ποιότητα του Service στα Εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας καθώς και την υψηλή ποιότητα των Γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes Benz. Διότι το Σχεδόν δεν σε πάει πουθενά.

Η ασφάλεια έχει το σπίτι της στο Service της Mercedes-Benz.

Υπηρεσίες Συνεργείου

Στα καλύτερα χέρια.

Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Προγραμματισμένο Service Mercedes-Benz

SmallRepair

Ψηφιακή αναφορά Service

Πρόγραμμα κινητικότητας mobilo

Έλεγχος μεταχειρισμένου οχήματος

Service Select

Πακέτα εσωτερικού καθαρισμού

Γνήσια ελαστικά Mercedes Original

Εξουσιοδοτημένο Service Mercedes-Benz

Η φροντίδα επιστρέφει πάντα σε σένα.

Στο service οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά – για παράδειγμα, όταν ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Mercedes-Benz εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο κατά τη συντήρηση ή εξαφανίζει γρήγορα τα σημάδια της καθημερινότητας. Ανακαλύψτε τις καλύτερες υπηρεσίες για εσάς και τη Mercedes σας.

Πώς η φροντίδα επιστρέφει πάντα σε σένα;

Η Mercedes σου υπομένει πολλά καθημερινά για να μπορεί να φροντίζει τόσο εσένα όσο και τα αγαπημένα σου πρόσωπα με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ώρα, λοιπόν, να της χαρίσεις κι εσύ την περιποίηση που της αξίζει στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο. To εξειδικευμένο προσωπικό της Mercedes-Benz είναι πάντα έτοιμο να προσφέρει στο αυτοκίνητό σου τη φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεται, τα γνήσια ανταλλακτικά που έχει ανάγκη αλλά και πολλά, πολλά περισσότερα. Γιατί, στην πραγματικότητα, το Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο είναι ένα ολόκληρο οικοσύστημα που περιστρέφεται γύρω από σένα, προσφέροντας πλήρη γκάμα προϊόντων, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και κορυφαία εξυπηρέτηση, πάντα με τον επαγγελματισμό και την εξειδίκευση της Mercedes-Benz. Έτσι, το service του αυτοκινήτου σου μετατρέπεται σε ολιστική εμπειρία που δίνει αξία στις επιλογές σου. Για να μπορεί η φροντίδα να επιστρέφει πάντα σε σένα.

 

Φρένα

Σε περίπτωση ανάγκης, ένα δευτερόλεπτο ή ένα εκατοστό μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι γνήσιοι δίσκοι φρένων και τα γνήσια φερμουίτ φρένων της Mercedes-Βenz δημιουργούν το ιδανικό ζεύγος τριβής, προσφέροντας μειωμένη φθορά και μέγιστη απόδοση φρεναρίσματος σε όλες τις συνθήκες.

Ειδικότερα τα τακάκια φρένων είναι ειδικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα για κάθε μοντέλο Mercedes-Benz, αποτρέπουν τους θορύβους των φρένων και σας παρέχουν μικρό βαθμό φθοράς για πολλά χιλιόμετρα.

Αντίστοιχα τα Γνήσια Δισκόφρενα της Mercedes-Benz έχουν αθόρυβη λειτουργία, χωρίς θορύβους και κραδασμούς, χάρη στην τέλεια εφαρμογή τους. Είναι ανθεκτικά στις ρωγμές και την παραμόρφωση ενώ επιδεικνύουν εξαιρετική αντιδιαβρωτική προστασία χάρη σε μια ειδική προστατευτική επίστρωση.

Λιπαντικά

Αν η Mercedes σας μπορούσε να επιλέξει, θα διάλεγε σίγουρα το γνήσιο λάδι κινητήρα Mercedes-Benz. Με ιδιαίτερα αποδοτικά συστατικά και πρόσθετα στη σύνθεσή του, το γνήσιο λάδι μας εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας του οχήματός σας θα λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και σε πλήρη απόδοση.

Τα γνήσια λιπαντικά της Mercedes-Benz είναι αναμφίβολα τα καταλληλότερα για τη Mercedes σας αναπτύχθηκαν από τους ίδιους ειδικούς που κατασκεύασαν και τον κινητήρα.

Αποτελούνται από συστατικά και πρόσθετα, εξαιρετικά υψηλής απόδοσης που ελαχιστοποιούν τη φθορά των εξαρτημάτων του κινητήρα, αυξάνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής τους και μειώνοντας τις τριβές.

Τα Γνήσια Λιπαντικά μας εγγυώνται ότι ο κινητήρας της Mercedes σαςθα λειτουργεί αξιόπιστα κάθε εποχή και σε όλες τις καιρικές συνθήκες εφόσον είναι γεγονός ότι προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες λίπανσης από τους μείον 30 έως τους συν 260 βαθμούς Κελσίου.

Αναμφισβήτητα, τα Γνήσια Λιπαντικά της Mercedes-Benz ενσωματώνουν τη δύναμη της καινοτομίας και την τεράστια εμπειρία των επιστημόνων και των μηχανικών της Mercedes-Benz, υπερβαίνοντας ακόμα και τις βασικές απαιτήσεις ποιότητας της ίδιας της μάρκας!

Φίλτρο καμπίνας

Χάρη στην εξαιρετικά λεπτόπορη επίστρωση νανοϊνών, τα γνήσια φίλτρα εσωτερικού χώρου Mercedes-Benz απορροφούν αποτελεσματικά γύρη, σκόνη και κάπνα, ενώ παράλληλα μειώνουν τα κατάλοιπα καυσαερίων, οσμών και ακαθαρσιών στο σύστημα κλιματισμού, προστατεύοντας έτσι την υγεία των επιβατών.

Τα Γνήσια Φίλτρα καμπίνας της Mercedes-Benz εγγυώνται ποιότητα κατασκευής για υγιεινό, ευχάριστο κλίμα χωρίς οσμές ή ρύπους. Αποτελούν τη βέλτιστη επιλογή λόγω της εξαιρετικής σύνθεσης των υλικών του φίλτρου που παγιδεύουν τη γύρη, τα αιωρούμενα σωματίδια, τα υπολείμματα φθοράς και τα σωματίδια αιθάλης.

Το πιστοποιημένο από τον ECARF Γνήσιο Φίλτρο καμπίνας, με σήμα ποιότητας από το Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ερευνών για τις Αλλεργίες, διατηρεί τις αντιαλλεργικές ιδιότητες του πιστοποιημένου εσωτερικού χώρου του αυτοκινήτου.

Φίλτρο μηχανής

Τα γνήσια φίλτρα Mercedes-Benz φροντίζουν για τον καθαρισμό του κινητήρα από ακαθαρσίες, αποτρέποντας επακόλουθες βλάβες. Η υψηλή ποιότητα του φίλτρου εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Έτσι, ο κινητήρας μπορεί να αποδίδει πάντα τη βέλτιστη ισχύ του και μάλιστα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Το Γνήσιο Φίλτρο μηχανής της Mercedes-Benz διασφαλίζει την τέλεια προστασία του συστήματος ψεκασμού του οχήματος απόρύπους. Το φίλτρο λειτουργεί αξιόπιστα ακόμη και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες, καθώς διαθέτει λειτουργία διαχωρισμού νερού και θερμαντικό στοιχείο (ανάλογαμε το μοντέλο).

Υαλοκαθαριστήρες

Ειδικά προσαρμοσμένοι για άψογη ορατότητα ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, οι γνήσιοι υαλοκαθαριστήρες Mercedes-Benz παρέχουν εξαιρετική ποιότητα καθαρισμού, ενώ είναι κατασκευασμένοι από ανθεκτικά υλικά για ιδιαίτερα μεγάλη αντοχή. Επιπλέον, χάρη στην πρακτική ένδειξη συντήρησης, θα ενημερώνεστε εγκαίρως για το πότε είναι απαραίτητη η αντικατάστασή τους.

Οι Γνήσιοι Υαλοκαθαριστήρες της Mercedes-Benz εξασφαλίζουν απρόσκοπτη ορατότητα και υψηλά επίπεδα ασφάλειας πάντα, ακόμη και σε ακραίες καιρικές συνθήκες καθώς σε και υψηλές ταχύτητες.

Οι καταλληλότεροι για τη Mercedes σας εφόσον η καμπυλότητα των ελατηριωτών βραχιόνων είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στο παρμπρίζ. Έχουν αθόρυβη λειτουργία και μεγάλη διάρκεια ζωής χάρη στη βέλτιστη σύνθεσητου καουτσούκ και άλλων ανθεκτικών υλικών.

Μπαταρία

Προϊόν υψηλής απόδοσης χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Για την ακρίβεια η Γνήσια Μπαταρία της Mercedes-Benz έχει την τριπλάσια διάρκεια ζωής χάρη στον μεγάλο χρόνο αντοχής και τη χημική σταθερότητα.

Δίνει εξαιρετικά καλές ιδιότητες εκκίνησης σε χαμηλή θερμοκρασία ενώ λόγω της υψηλής της απόδοσης ενδείκνυται για οχήματα με πλούσιο εξοπλισμό. Στα πλεονεκτήματά της προσμετρώνται η μεγάλη αντοχή στη βαθιά εκφόρτιση ή μικρότερη αυτοεκφόρτιση. Παρέχει 100% προστασία από ανατροπή και διαρροές.

Ελαστικά

Οι συνθήκες στους δρόμους αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Τα ανθεκτικά ελαστικά Mercedes Original (ΜΟ) προσαρμόζονται απόλυτα στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας, ενώ σας προσφέρουν, επίσης, βέλτιστη επαφή με το έδαφος και καλύτερη πρόσφυση. Για ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης, τώρα έχετε επιλογή.

Η ετικέτα ΜΟ είναι μια σφραγίδα ποιότητας που δίνεται μόνο σε ελαστικά που πληρούν τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της Mercedes-Benz με γνώμονα την άνεση, την απόδοση της πέδησης ή της κατανάλωσης.Αναπτύχθηκαν από κατασκευαστές ελαστικών σύμφωνα τις προδιαγραφές της Mercedes-Benz και είναι απολύτως προσαρμοσμένα στα οχήματα της Mercedes-Benz, με εγγύηση υψηλής ποιότητας και ασφάλειας.