Νέα CLA Coupé

Σχεδίαση coupé

Σπορ σχεδίαση coupé ή τέσσερις πρακτικές πόρτες; Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα, αφού και τα δύο συνυπάρχουν κάτω από την εντυπωσιακή γραμμή οροφής της νέας CLA. Μοιάζει να κινείται ακόμη και όταν είναι σταματημένη και συγκαταλέγεται, αναμφίβολα, στις πιο κομψές φόρμες της Mercedes-Benz.

Διευρυμένο μετατρόχιο.

Κοιτάζοντάς την από μπροστά, μαγνητίζει το βλέμμα: Η νέα CLA ακτινοβολεί πολυτέλεια και δύναμη πάνω στους τροχούς της. Όμως το φαρδύ μετατρόχιο δεν προσθέτει πόντους μόνο στην εμφάνιση, αφού, χάρη σε αυτό, το όχημα πατάει πιο γερά στο δρόμο, βελτιώνεται αισθητά η δυναμική οδήγηση στις στροφές και σταθεροποιείται η κίνηση στην ευθεία.

Μπροστινό τμήμα κεκλιμένο προς τα εμπρός με μάσκα ψυγείου diamond.

Αυτή είναι η αίσθηση και η εμφάνιση της ελευθερίας. Οι πόρτες χωρίς πλαίσια δείχνουν ασυναγώνιστα ανάλαφρες και κομψές. Ένα χαρακτηριστικό που διαθέτουν λίγα αυτοκίνητα, αλλά σίγουρα όλα τα θρυλικά coupé.

Πόρτες χωρίς πλαίσιο.

Η νέα CLA είναι σχεδιασμένη για να σου ταιριάζει απόλυτα. Με τη λαμπερή μάσκα ψυγείου diamond, τους μυώδεις ώμους και το φαρδύ πίσω τμήμα, όλα τα βλέμματα στρέφονται επάνω της. Κι επάνω σου.

Πίσω φώτα δύο τμημάτων.

Για δυναμικό, φαρδύ πίσω τμήμα, τα φώτα έχουν σχεδιαστεί οριζόντια και σε δύο τμήματα, ώστε να ενσωματώνονται εν μέρει στο πίσω καπό. Αυτό προσφέρει, επιπλέον, μεγαλύτερο άνοιγμα του χώρου αποσκευών, για να μπορούν να φορτώνονται ευκολότερα ακόμη και ογκώδεις αποσκευές.

Μυώδεις φόρμες.

Αν έπρεπε να αναφέρουμε ένα σχεδιαστικό στοιχείο που χαρακτηρίζει καλύτερα τη νέα CLA, θα ήταν οι μυώδεις ώμοι, οι οποίοι εκτείνονται από τους μπροστινούς τροχούς μέχρι το γλυπτό πίσω τμήμα.

Επιδόσεις

Ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση.

Όπως θα την ήθελες. Η απόσβεση προσαρμόζεται κατ’επιλογή στο δικό σου τρόπο οδήγησης και στο οδόστρωμα πλήρως, μέσω των ρυθμίσεων της ανάρτησης, και μπορεί υποστηρίζει ενεργά τη δυναμική οδήγηση της CLA. Τα βελτιωμένου βάρους και χαμηλού θορύβου εξαρτήματα είναι έτσι σχεδιασμένα, ώστε να συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο την ευέλικτη οδηγική συμπεριφορά, την οδηγική ασφάλεια και την άνεση.

Επιλέξτε τα προγράμματα οδήγησης DYNAMIC SELECT με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μετά την ηρεμία έρχεται η καταιγίδα. Η προαιρετική ανάρτηση με προσαρμοζόμενη μεταβλητή απόσβεση ρυθμίζεται με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέσιμα για να επιλέξετε είναι τα προγράμματα οδήγησης “Eco”, “Comfort”, “Sport” και “Individual”.

Το αστέρι της αεροδυναμικής εξελίχθηκε.

Οι δυναμικές γραμμές coupé κόβουν την ανάσα και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αντίστασης στον άνεμο. Έτσι μειώνεται η κατανάλωση και η στάθμη θορύβου, ενώ αυξάνεται η οδηγική ευστάθεια.

Τροχοί μεγέθους έως 19 ιντσών.

Έτοιμοι να κατακτήσουν τους δρόμους. Οι νέοι προαιρετικοί τροχοί 48,26 cm (19″) είναι απίστευτα όμορφοι και ταυτόχρονα εξασφαλίζουν μία πιο έντονη, πιο σπορτίφ οδηγική αίσθηση.

New CLA Coupé – Videos