Mercedes-Benz Vito Van

Για εσάς που η ποιότητα και η αξιοπιστία είναι αδιαπραγμάτευτες, το Mercedes-Benz Vito είναι το επαγγελματικό που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Ένα όχημα υποδειγματικό σε οικονομία και ασφάλεια που ταιριάζει απόλυτα στους επαγγελματίες που δεν συμβιβάζονται. Με 3 μήκη αμαξώματος, 3 συστήματα μετάδοσης κίνησης και χωρητικότητα φορτίου έως 6,6 m³, είναι σίγουρο ότι έχετε βρει τον συνεργάτη που χρειάζεστε!

Άμεσα διαθέσιμο στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων Mercedes-Benz από € 333/μήνα* και 4 χρόνια εγγύηση.

Ενδεικτικός εξοπλισμός ετοιμοπαράδοτων οχημάτων

Κυριότερα στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού.

Προνοητική οδήγηση

Μπορεί να συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων πρόσκρουσης.

Το σύστημα COLLISION PREVENTION ASSIST βοηθά τον οδηγό να τηρεί την ελάχιστη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα προειδοποιεί οπτικά, εάν η μειωθεί η ελάχιστη απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Εάν αναγνωριστεί κίνδυνος σύγκρουσης, εκπέμπει και έναν προειδοποιητικό ήχο. Ταυτόχρονα, το σύστημα ενεργοποιεί την υποβοήθηση πέδησης BAS PRO, η οποία – αν ο οδηγός πατήσει πολύ αδύναμα το φρένο – ενισχύει αυτόματα την πίεση φρένων.

Πολύτιμη υποστήριξη για τη διατήρηση της λωρίδας κυκλοφορίας.

Βοηθά στη διατήρηση λωρίδας.

Το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας συμβάλλει στην αποτροπή ατυχημάτων λόγω ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα κυκλοφορίας. Η κάμερα πολλαπλών λειτουργιών μπορεί να αναγνωρίσει τις διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα και παρακολουθεί αν το όχημα κινείται μέσα στη λωρίδα κυκλοφορίας. Εάν ανιχνευθεί ακούσια εκτροπή από τη λωρίδα κυκλοφορίας – για παράδειγμα, λόγω απροσεξίας – το σύστημα προειδοποιεί μέσω παλμικής δόνησης στο τιμόνι. Με τον τρόπο αυτό, ο οδηγός ενημερώνεται ότι πρέπει να επιστρέψει στη λωρίδα κυκλοφορίας. Το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας ενεργοποιείται από ταχύτητα οδήγησης περ. 60 km/h. Μπορεί να ενεργοποιείται ή να απενεργοποιείται και να ρυθμίζεται ως προς την ευαισθησία από το μενού “Υποβοήθηση” στο όργανο πολλαπλών ενδείξεων. Εάν το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας αναγνωρίσει ενέργεια του οδηγού, π.χ. χειρισμό του τιμονιού, πέδηση, επιτάχυνση ή άναμμα φλας, δεν προειδοποιεί.

Περισσότερη ασφάλεια κατά την αλλαγή λωρίδας.

Προειδοποιεί για οχήματα που αναγνωρίζονται στη νεκρή γωνία ορατότητας.

Το σύστημα υποβοήθησης νεκρής γωνίας ορατότητας μπορεί να υποστηρίζει τον οδηγό στην αλλαγή λωρίδας, σε δρόμους με πολλές λωρίδες κυκλοφορίας. Επιπλέον, συμβάλλει στον έγκαιρο εντοπισμό των οχημάτων που βρίσκονται στη νεκρή γωνία ορατότητας, μέσω οπτικών και ηχητικών προειδοποιητικών σημάτων. Αν το σύστημα εντοπίσει ένα όχημα μέσα σε αυτή την περιοχή, προειδοποιεί με ένα κόκκινο τρίγωνο στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Εάν ωστόσο, παρά αυτή την οπτική προειδοποίηση, το φλας ανάψει, το τρίγωνο αρχίζει να αναβοσβήνει γρήγορα και, επιπλέον, ακούγεται μια ηχητική προειδοποίηση.

Προειδοποιεί τον οδηγό για υπερβολική κούραση.

Αξιολογεί σχετικές παραμέτρους, ώστε να αναγνωρίζει την κούραση του οδηγού.

Το σύστημα ATTENTION ASSIST μπορεί να βοηθά ώστε να μην αποκοιμηθεί ο οδηγός και αυξάνει την ασφάλεια οδήγησης, ιδίως σε μεγάλες, νυχτερινές διαδρομές. Το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό οπτικά και ηχητικά, όταν αναγνωρίζει χαρακτηριστικά σημάδια κούρασης ή έντονης έλλειψης συγκέντρωσης και τον παροτρύνει να κάνει ένα διάλειμμα. Για την ανάλυση της οδηγικής συμπεριφοράς αξιολογούνται οι κινήσεις του τιμονιού και δημιουργείται ένα προσωπικό προφίλ οδηγού. Ένα έγχρωμο διάγραμμα με μπάρες 5 βαθμίδων οπτικοποιεί την τρέχουσα κατάσταση προσοχής του οδηγού και την εμφανίζει στην οθόνη πολυλειτουργικών ενδείξεων του οργάνου πολλαπλών ενδείξεων. Αν το ATTENTION ASSIST διαπιστώσει ότι το επίπεδο προσοχής είναι χαμηλό, συστήνεται ένα διάλειμμα προβάλλοντας ένα εικονίδιο κούπας καφέ και ακούγεται ένα ηχητικό σήμα. Το σύστημα λειτουργεί σε ταχύτητα από 60 έως 200 km/h, ενώ από το όργανο πολλαπλών ενδείξεων μπορεί να ρυθμίζεται η επιθυμητή ευαισθησία και να απενεργοποιείται.

Βοηθά στη διατήρηση της πορείας όταν πνέουν πλευρικοί άνεμοι.

Μειώνει την εκτροπή από την πορεία μέσω επεμβάσεων στα φρένα.

Το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων αναγνωρίζει εγκαίρως την εκτροπή από την πορεία λόγω των δυνατών ριπών ανέμου και βοηθά τον οδηγό να παραμένει στη λωρίδα οδήγησης. Η ξαφνική εκτροπή του οχήματος από την πορεία μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες αντιδράσεις του οδηγού. Για το λόγο αυτό, το σύστημα υποβοήθησης κατά των πλευρικών ανέμων διορθώνει αυτόματα την πορεία του οχήματος από τα 80 km/h. Έτσι μειώνεται σημαντικά η εκτροπή από την πορεία του και αντισταθμίζεται ή/και ελαττώνεται περαιτέρω η επίδραση των ριπών ανέμου.

Κατευθύνει το φως εκεί όπου χρειάζεται. Κατάλληλος φωτισμός ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες.

Το LED Intelligent Light System βελτιώνει την ορατότητα του οδηγού και, συνεπώς, την ασφάλεια, καθώς μπορεί να προσαρμόζει το φωτισμό του οδοστρώματος στις τρέχουσες οδηγικές συνθήκες. Για τον σκοπό αυτό διαθέτει προσαρμοζόμενους προβολείς, οι οποίοι στρέφονται κάθετα και οριζόντια και μεταβάλλουν την ένταση φωτισμού τους.

Στα χαρακτηριστικά εξοπλισμού περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, το σύστημα υποβοήθησης φώτων μεγάλης σκάλας, με το οποίο αποφεύγεται το θάμπωμα των οδηγών άλλων οχημάτων στο αντίθετο ρεύμα, και ο ενεργός φωτισμός στροφών, που περιστρέφει τους προβολείς προς την κατεύθυνση της στροφής και έτσι φωτίζεται καλύτερα το οδόστρωμα. Άλλες λειτουργίες είναι ο φωτισμός επαρχιακών δρόμων και ο φωτισμός αυτοκινητοδρόμων, με τις οποίες ο φωτισμός του οδοστρώματος βελτιστοποιείται ανάλογα με τις οδηγικές συνθήκες.

Επιδόσεις

Επειδή δεν μπορείς να περιμένεις όταν η επιχείρησή σου «τρέχει». Με ετοιμοπαράδοτα οχήματα Mercedes-Benz Vito θα βρεις άμεσα λύση σε κάθε σου ανάγκη.

Επιλέγοντας ένα από τα ετοιμοπαράδοτα Mercedes-Benz Vito Van σας παρέχουμε 4 χρόνια Εγγύηση (δύο χρόνια επέκταση εγγύησης πλέον της εργοστασιακής δύο ετών).

Το όφελος αφορά στην X-Class X 250 d 4MATIC TheRock edition με Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Περιλαμβάνει Φ.Π.Α. & Ε.Τ.Τ.

Αποκτήστε τώρα το Vito Van που επιθυμείτε με το πρωτοποριακό πρόγραμμα χρηματοδότησης «VAN ΕΠΙΛΟΓΕΣ» της προϊοντικής παλέτας «Mercedes-Benz Financial», με προνομιακό επιτόκιο και ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση.

Mercedes-Benz Vito Van | Videos