Η ελευθερία στην ωραιότερη μορφή της.

Styling bar από στιλβωμένο ανοξείδωτο χάλυβα.

Διάκοσμος και επενδύσεις

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Μοναδική ευρυχωρία

Ο εσωτερικός χώρος της νέας GLB είναι εντυπωσιακά μεγάλος και εκπληκτικά κομψός. Το βλέμμα μαγνητίζεται από το κόκπιτ με ευρεία οθόνη και τον ευχάριστο ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και τα επιβλητικά σχεδιαστικά στοιχεία SUV.

Άνεση

Για ακόμα πιο άνετη οδήγηση, το θερμαινόμενο τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σάς καλομαθαίνει, ειδικά τις κρύες ημέρες, ζεσταίνοντας τα χέρια σας. Τα χέρια σας ζεσταίνονται εξαιρετικά γρήγορα, καθώς η θέρμανση του τιμονιού είναι ανεξάρτητη από το σύστημα θέρμανσης του αυτοκινήτου.

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής: η οθόνη Head-up μετατρέπει το μπροστινό σας παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ. Έτσι, έχετε πάντα τις σημαντικότερες πληροφορίες στο άμεσο οπτικό σας πεδίο. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συγκεντρώνεστε απόλυτα στον δρόμο και στην κυκλοφορία μπροστά σας.

Ο κλιματισμός καθισμάτων αερίζει και ψύχει τα μπροστινά καθίσματα, ρυθμίζοντας έτσι και την υγρασία. Όταν κάνει κρύο, η θέρμανση καθισμάτων δημιουργεί γρήγορα μια ευχάριστη θερμοκρασία στις έδρες και τις πλάτες των καθισμάτων. Έτσι, ο κλιματισμός κάθε καθίσματος είναι πάντα ο ιδανικός.

Οι θέσεις επιβατών και ο χώρος φορτίου του αυτοκινήτου σας μεταβάλλονται τόσο εύκολα όσο και οι ανάγκες στην καθημερινή ζωή σας. Η τρίτη σειρά καθισμάτων για έως δύο επιπλέον επιβάτες αναδιπλώνεται γρήγορα ανά πάσα στιγμή. Αξιοποιήστε την ευελιξία για να μεταφέρετε περισσότερους επιβάτες ή να πάρετε μαζί σας περισσότερες αποσκευές, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα καθημερινής χρήσης και εξοπλισμό ελεύθερου χρόνου ακόμα πιο άνετα και με περισσότερη ασφάλεια. Το πακέτο χώρου φόρτωσης συνδυάζει πρόσθετες δυνατότητες αποθήκευσης και σύνδεσης, όπως την πρίζα 12 V. Έτσι, κάνει το αυτοκίνητό σας πιο ευέλικτο και το μετατρέπει σε έναν μίνι σταθμό ηλεκτρικής ενέργειας. Μπορεί να τροφοδοτεί, για παράδειγμα, το ψυγειάκι σας όταν πάτε για ψώνια ή στην παραλία.

Φορτώστε και ξεφορτώστε ξεκούραστα και χωρίς κόπο με το HANDS-FREE ACCESS. Το πίσω καπό ανοίγει και κλείνει χωρίς να το αγγίζετε. Ο αισθητήρας κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα αναγνωρίζει την κίνηση του ποδιού σας. Η λειτουργία αυτή είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, όταν είστε φορτωμένοι με ψώνια ή δεν έχετε κανένα χέρι ελεύθερο, για να κλείσετε το καπό.