EQC 400 4MATIC: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 25.0-22.3 και εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0[1]

Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις “Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153). Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mercedes-benz.com/wltp. Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.

Όλα συνηγορούν υπέρ της νέας EQC

Με εκπληκτική αυτονομία, εκτενείς υποδομές φόρτισης και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, η EQC προσφέρει μια συναρπαστική νέα αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης.

374 – 417

Χιλιόμετρα αμιγώς ηλεκτρικής αυτονομίας (εντός πόλης)[1].

40

Λεπτά χρόνου φόρτισης σε σταθμούς ταχυφόρτισης*.

0

Γραμμάρια εκπομπών CO2 (σε μικτό κύκλο).

*Ελάχιστος χρόνος φόρτισης σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC με τάση τροφοδοσίας 400 Volt, ρεύμα 300 A από 10 σε 80%. Οι τιμές βασίζονται σε θερμοκρασία εκκίνησης μπαταρίας και περιβάλλοντος 23 βαθμών Κελσίου με καινούρια μπαταρία, εξαιρουμένων πρόσθετων δευτερευόντων καταναλωτών, π.χ. θέρμανση καθισμάτων, οθόνες, σύστημα κλιματισμού.

EQC 400 4MATIC: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 25.0-22.3 και εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0[1]

[1]

Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις “Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mercedes-benz.com/wltp.  Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.

 

Σύστημα πολυμέσων MBUX

Το μέλλον ανήκει στην ηλεκτροκίνηση και στην ανθρώπινη διαίσθηση.

Ανακαλύψτε μια εντελώς νέα εμπειρία χειρισμού και ενδείξεων: με φυσικό, διαισθητικό χειρισμό με φωνητικές εντολές, προσαρμόσιμες λειτουργίες και επιφάνειες αφής, κομψά πλαισιωμένες από ένα κόκπιτ με ευρεία οθόνη υψηλής ευκρίνειας..

Σχεδίαση

Νέο σύστημα κίνησης. Νέα αισθητική.

Η EQC εκπέμπει συναρπαστική καθαρότητα, ηρεμία και νεωτερικότητα. Ενσαρκώνει τη νέα φιλοσοφία σχεδίασης της προοδευτικής πολυτέλειας.

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

  • Μάσκα ψυγείου Black Panel
  • Φωτεινές λωρίδες LED εμπρός και πίσω
  • Κόκπιτ με ευρεία οθόνη

Οδηγικές επιδόσεις

Επιταχύνει ομαλά προς ένα ηλεκτρικό μέλλον.

5,1

δευτ. από 0 στα 100 km/h

408

Ίπποι

180

km/h τελικής ταχύτητας (με μείωση στροφών)

Η νέα EQC είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV με αφθονία χώρου και άνεσης. Μέχρι να επιταχύνετε. Τότε, μεταμορφώνεται σε σπορ αυτοκίνητο. Ήδη από τη θέση ακινητοποίησης, διατίθεται η πλήρης ροπή στρέψης με την οποία η EQC εκτοξεύεται ομαλά προς τα εμπρός. Αυτή είναι η διαφορά ενός αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου από οποιοδήποτε κοινό, βενζινοκίνητο ή πετρελαιοκίνητο, όχημα. Το αποτέλεσμα: μια εντελώς νέα, συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά.

EQC 400 4MATIC: Κατανάλωση ρεύματος σε kWh/100 km (σε μικτό κύκλο): 25.0-22.3 και εκπομπές CO2 σε g/km (σε μικτό κύκλο): 0[1]

[1] Οι αναφερόμενες τιμές υπολογίστηκαν σύμφωνα με την καθορισμένη διαδικασία μέτρησης. Πρόκειται για τις “Τιμές WLTP CO2 κατά την έννοια του Άρθρου 2. Νο. 3 του Εκτελεστικού Κανονισμού ΕΕ (2017/1153).  Οι τιμές κατανάλωσης καυσίμου υπολογίστηκαν με βάση αυτόν τον Κανονισμό.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις τιμές και τον τρόπο υπολογισμού, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.mercedes-benz.com/wltp.  Τα επίσημα στοιχεία ΕΕ παρέχονται για σκοπούς σύγκρισης και η πραγματική απόδοση εξαρτάται από το τρόπο οδήγησης, οδικές συνθήκες, άλλες προαιρετικές επιλογές κα μη τεχνικούς παράγοντες.

Ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης

Δύο κινητήρες μετατρέπουν την ηλεκτρική ενέργεια σε γνήσια οδηγική απόλαυση.

Η νέα ηλεκτρική μονάδα μετάδοσης κίνησης είναι τόσο πρωτοποριακή που στη νέα EQC τοποθετήθηκαν δύο. Δύο ηλεκτροκινητήρες, ένας στον μπροστινό και ένας στον πίσω άξονα, μετατρέπουν από κοινού την ηλεκτρική ενέργεια που είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία σε μηχανική ενέργεια και παράγουν ισχύ 300 kW (408 hp). Για ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος και μέγιστη δυναμική, τα ηλεκτρικά συστήματα μετάδοσης κίνησης είναι σχεδιασμένα με διαφορετικό τρόπο: ο μπροστινός ηλεκτροκινητήρας προσφέρει βέλτιστη αποδοτικότητα στη χαμηλή έως μεσαία περιοχή φορτίου, ενώ ο πίσω καθορίζει τη δυναμική συμπεριφορά.

Ασφάλεια

Ηλεκτρική οδήγηση με τις απαιτήσεις ασφάλειας της Mercedes-Benz.

Τα συστήματα υποβοήθησης τελευταίας γενιάς προσφέρουν μια ξέγνοιαστη, ασφαλή οδηγική εμπειρία και στην EQC. Σε περίπτωση ανάγκης υποστηρίζουν σημαντικά τον οδηγό.

Επιλεγμένα κύρια χαρακτηριστικά:

  • Πακέτο υποβοήθησης οδήγησης
  • Πακέτο στάθμευσης με κάμερα 360°
  • MULTIBEAM LED