Κύρια χαρακτηριστικά αυτοκινήτου

Επαναστατική αίσθηση και εμφάνιση.

Η νέα Mercedes-Benz A-Class Sedan με MBUX (Mercedes-Benz User Experience) και σπορ σχεδίαση 3 όγκων.

Εσωτερικό

Καλώς ήρθατε! Εδώ όλα περιστρέφονται γύρω από εσάς.

Ο εσωτερικός χώρος της νέας A-Class Sedan αγκαλιάζει κυριολεκτικά τους επιβάτες. Οι μεταβάσεις ανάμεσα στο ταμπλό οργάνων, την κεντρική κονσόλα και τις επενδύσεις των θυρών είναι ρευστές και διαμορφώνουν την ευχάριστη σχεδίαση “wrap around”. Είναι τόσο ιδιαίτερη στην κατηγορία της όσο και η ποικιλία στοιχείων διάκοσμου και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, που φωτίζει ιδανικά το εσωτερικό..

Γραμμές εξοπλισμού

Το στυλ δεν φοβάται τη σύγκριση.

AMG Line

 

Με την AMG Line, το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας κάνουν μια σαφή δήλωση υψηλών επιδόσεων. Το AMG Styling με ειδικά σχεδιασμένη μπροστινή και πίσω ποδιά παραπέμπει οπτικά στα μοντέλα AMG. Η τεχνολογία χαμηλωμένης ανάρτησης με σπορ ρύθμιση και το άμεσο σύστημα διεύθυνσης εντείνουν την οδηγική εμπειρία.


Από 33.744,41 €

Progressive

 

Η γραμμή εξοπλισμού Progressive αναβαθμίζει ουσιαστικά το αυτοκίνητο. Προστιθέμενη αξία, την οποία βλέπετε και αισθάνεστε. Η γοητεία και η προηγμένη τεχνολογία ενός premium compact saloon είναι πιο έντονες από κάθε οπτική γωνία.

Από 32.106,55 €

Style

 

Με τη γραμμή εξοπλισμού Style το αυτοκίνητό σας διαφοροποιείται από τον βασικό εξοπλισμό. Για νεανική, μοντέρνα εμφάνιση, στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Περιλαμβάνονται στοιχεία, όπως οι ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, καθώς και επενδύσεις και διακοσμητικές ραφές σε μοντέρνα χρώματα, που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά γι’ αυτήν τη γραμμή εξοπλισμού.


Από 28.230,00 €

Πακέτα εξοπλισμού σχεδίασης

Μαζί τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας γίνονται ακόμα καλύτερα

Πακέτο δέρματος

Ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα μετατρέπει το εσωτερικό σε εμπειρία. Τα καθίσματα αναβαθμίζονται με τη χρήση φυσικού δέρματος υψηλής ποιότητας. Άλλες εντυπωσιακές πινελιές είναι οι διακοσμητικές ραφές στην ακμή του παραθύρου και στο ταμπλό οργάνων. Ωραία εμφάνιση που είναι ωραία και στην αίσθηση.

Πακέτο δέρματος AMG

Η σπορ σχεδίαση στην πολυτελέστερη εκδοχή της. Το πακέτο δέρματος AMG προσφέρει σε συνδυασμό με την AMG Line εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Τα δίχρωμα δερμάτινα σπορ καθίσματα, καθώς και οι διακοσμητικές ραφές στο ταμπλό οργάνων και τις ακμές παραθύρων αναβαθμίζουν το αισθητικό αποτέλεσμα. Ο διάκοσμος από αλουμίνιο ολοκληρώνει την αίσθηση.

Πακέτο Night

Το πακέτο Night αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση. Τα πολυάριθμα και εντυπωσιακά οπτικά του στοιχεία σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα και την πολυτέλεια του αυτοκινήτου.

Στοιχεία

  • Ζάντες αλουμινίου 45,7 cm (18″) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε Μαύρο και στιλβωμένες, σε συνδυασμό με τη γραμμή Progressive
  • Ζάντες αλουμινίου AMG 45,7 cm (18″) σχεδίασης 5 διπλών ακτίνων σε Μαύρο και στιλβωμένες, σε συνδυασμό με την AMG Line
  • Περιβλήματα εξωτερικών καθρεφτών σε Μαύρο
  • Μάσκα ψυγείου diamond με στοιχεία σε χρώμιο και γρίλια σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό
  • Front splitter σε Μαύρο πολύ γυαλιστερό, σε συνδυασμό με την AMG Line
  • Πίσω ποδιά με διακοσμητικό στοιχείο σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
  • Διακοσμητική λωρίδα αμαξώματος και διακοσμητική λωρίδα στο ύψος των παραθύρων σε πολύ γυαλιστερό Μαύρο
  • Θερμομονωτικό σκούρο κρύσταλλο από την κολόνα Β

Προαιρετικός εξοπλισμός σχεδίασης

Διαμορφώστε την προσωπική σας A-Class Sedan

Ατμοσφαιρικός Φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι, για παράδειγμα, στους φωτιζόμενους αεραγωγούς, τις πόρτες ή το ταμπλό οργάνων.

Πανοραμική Συρόμενη Οροφή

Βιώστε την απόλαυση της ανοικτής οδήγησης σχεδόν όπως στα Cabrio ή τα Roadster – ευχάριστα και χωρίς ρεύματα αέρα. Η πανοραμική συρόμενη οροφή κατεβαίνει εύκολα, χωρίς βαθμίδες. Εξίσου ευχάριστη είναι όταν μένει κλειστή, αφού χάρη στο διαφανές υλικό της επιτρέπει να εισέρχεται περισσότερο φως στο εσωτερικό.

Σπορ τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών σε δέρμα

Η κομψή δερμάτινη επένδυση αναδεικνύει ακόμα περισσότερο την πολυτελή σχεδίαση του σπορ τιμονιού πολλαπλών λειτουργιών. Έτσι, το ανάγει σε ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του εσωτερικού χώρου. Το όφελος για τον οδηγό είναι διπλό: το υλικό δεν είναι μόνο όμορφο στην εμφάνιση, αλλά και ευχάριστο στην αίσθηση.

Ταινία για τη σχεδίαση

Η πρώτη A-Class με σχεδίαση 3 όγκων.

Η νέα A-Class από την πιο σπορτίφ πλευρά της, ως saloon με δυναμική, κομψή σιλουέτα.