Story

Η περιπέτεια ξεκινάει με τη νέα GLA.

Ανακαλύψτε τον κόσμο, ξεπεράστε τα εμπόδια, αναπνεύστε την ελευθερία, απολαμβάνοντας συγχρόνως τις ανέσεις και το στιλ του σύγχρονου, αστικού τρόπου ζωής. Με τη νέα GLA μπορείτε να κάνετε τα πάντα.

Για εσάς που αγαπάτε την πόλη αλλά και την περιπέτεια.

Η νέα GLA σάς πηγαίνει παντού, όποιος κι αν είναι ο προορισμός σας. Πολυτάλαντη όσο κανένα άλλο αυτοκίνητο, εντυπωσιάζει σε κάθε έδαφος και κάθε δραστηριότητα. Ανακαλύψτε το σπορτίφ κόμπακτ SUV μας. Είναι πιο μοντέρνο και πιο λειτουργικό από ποτέ.

Διαμορφώστε την δική σας GLA

Κύρια χαρακτηριστικά

Ένας διαφορετικός κόσμος.

Η νέα GLA ξεπερνά τον εαυτό της. Εντελώς νέα σχεδίαση SUV. Συναρπαστικά μοντέρνο κόκπιτ. Mεγάλη ποικιλία από ευφυή συστήματα υποβοήθησης, που θέτουν τα πρότυπα στην κατηγορία της. Ανακαλύψτε την.

Άνεση και λειτουργικότητα

Μια ιδιαίτερη αίσθηση ελευθερίας.

Η νέα GLA είναι ιδανική για όσους δεν θέλουν απλώς να διαμορφώνουν τη μέρα τους με τον δικό τους τρόπο, αλλά και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της. Επιβιβαστείτε και απολαύστε έναν χώρο άνεσης και αξεπέραστης λειτουργικότητας.

Δελεαστικά άνετη.

Με τη νέα GLA, η φόρτωση και η εκφόρτωση του πορτμπαγκάζ δε γίνεται περιπέτεια. Εάν θέλετε, μπορείτε να ανοίγετε άνετα το πίσω καπό, είτε με το πάτημα ενός κουμπιού, είτε με μια ελαφριά κίνηση του ποδιού κάτω από τον προφυλακτήρα. Είναι ιδιαίτερα πρακτικό, ειδικά όταν μεταφέρετε πολλά ψώνια και δεν έχετε κανένα χέρι ελεύθερο.

Όλα τα φώτα στραμμένα πάνω σας.

Στη νέα GLA, ο φωτισμός γίνεται προσωπική υπόθεση. Πολλά σημεία του εσωτερικού φωτίζονται προαιρετικά με στιλ. Διατίθενται 64 χρώματα, καθώς και πολλοί χρωματικοί συνδυασμοί αλλά και εφέ.

Έξω, η άγρια φύση. Μέσα, μία όαση ευεξίας.

Η νέα GLA σάς επιτρέπει να αισθανθείτε αμέσως καλύτερα, μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα προαιρετικά πακέτα ENERGIZING διασυνδέουν διάφορα συστήματα ανέσεων σε προγράμματα ευεξίας διάρκειας έως δέκα λεπτών, τα οποία σας αναζωογονούν ή σας χαλαρώνουν. Άλλη μία καινοτομία είναι το ENERGIZING COACH, το οποίο σας προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης ανάλογα με τις συνθήκες και τη φυσική σας κατάσταση.

Έχετε όσο χώρο θέλετε.

Ο χώρος πίσω επιβατών της νέας GLA δεν είναι μόνο εκπληκτικά γενναιόδωρος και άνετος, αλλά και ιδιαίτερα ευέλικτος. Όταν χρειάζεται, μπορείτε να μετακινείτε ολόκληρο το πίσω ενιαίο κάθισμα κατά 140 χιλιοστά και, επιπλέον, να ρυθμίζετε τις πλάτες των πίσω καθισμάτων σε ακόμη πιο όρθια θέση. Έτσι, με μια απλή κίνηση, μετατρέπετε το αυτοκίνητό σας από ευρύχωρο επιβατικό με ιδιαίτερα μεγάλο χώρο για τα πόδια σε μικρό premium ελαφρύ επαγγελματικό με αισθητά μεγαλύτερο χώρο φόρτωσης. Όπως σας αρέσει και σας ταιριάζει.

Ένας κόσμος γεμάτος ήχους.

Το ηχοσύστημα Surround Burmester® προσφέρει μία μοναδική εμπειρία ήχου στους επιβάτες της GLA. Δώδεκα ηχεία υψηλής απόδοσης με ισχύ 590 Watt αποδίδουν κορυφαίο ήχο. Μπορείτε να τον προσαρμόζετε στοχευμένα για τα μπροστινά και πίσω καθίσματα, ώστε να εντείνετε την ακουστική απόλαυση. Η υψηλή ποιότητα κατεργασίας και οι κομψές επιγραφές Burmester υποδεικνύουν την άριστη απόδοση, ενώ παράλληλα προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας.

Σας μιλά και συνεννοείται μαζί σας.

«Hey Mercedes». Αυτές οι δύο λέξεις αρκούν για να συζητήσετε με τη νέα GLA σαν δύο καλοί φίλοι. Από πίσω κρύβεται το σύστημα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC φυσικής ομιλίας, που σας καταλαβαίνει απόλυτα. Το σύστημα επεξεργάζεται ακόμα και την έμμεση ομιλία – π.χ. ο κλιματισμός αντιδρά ακόμα και σε φράσεις όπως «κρυώνω», ρυθμίζοντας τη θερμοκρασία σε υψηλότερα επίπεδα. Επιπλέον, ο χειρισμός με φωνητικές εντολές μαθαίνει τη φωνή σας, ώστε να ικανοποιεί όλο και περισσότερο τις ανάγκες σας και να καταλαβαίνει ακόμα και διαλέκτους.

Πρόγραμμα Welcome Tomorrow

Αποκτήστε τώρα την GLA με το πρόγραμμα Welcome Tomorrow

Drive Now Pay later: Oδηγήστε τώρα, πληρώστε μετά από 6 μήνες

Αποκτήστε τώρα τη νέα GLA και ξεκινήστε την αποπληρωμή του δανείου σας εξασφαλίζοντας άτοκη περίοδο χάριτος 6 μηνών και άνεση προγραμματισμού.

To Drive Now Pay later ισχύει από 8.06.2020.
Ενδιαφέρομαι

FLEXPayment: Χαμηλή δόση για 1 χρόνο

Αποκτήστε τη νεά GLA με μια ιδιαίτερα χαμηλή δόση για τον πρώτο χρόνο κερδίζοντας έτσι μεγαλύτερη ελευθερία κίνησης. Ταυτόχρονα σας κάνουμε δώρο δύο χρόνια επέκταση εγγύησης για το αυτοκίνητο σας πέραν της διετούς εργοστασιακής για να απολαμβάνετε τη σιγουριά που σας αξίζει.

Ενδιαφέρομαι